Een dag samenstellen

175FietsenDoeJeSamen051m - kopie

Door ons uitgebreide keuze menu kunnen wij een dagje-uit maken voor 8 to 88 personen!

Graag helpen we u voor grote en kleine groepen  met kleine of grote budgetten een leuk programma samen te stellen in en rond Wageningen, met voor iedereen wat wils.

Het programma stoelt steeds op:

  • een wandel- of fietstocht;
  • in de ochtend onthaal met koffie en gebak;
  • eventueel huurfietsen in ontvangst nemen;
  • ontvangts routebeschrijving en/of GPS track ( gps apparaten te huur);
  • vertrek naar een aantal geselecteerde activiteiten.

De activiteiten kunnen sportief zijn, waaronder een golf Clinique, handboogschieten, zwemmen of jeu de boules, maar ook kennisintensieve activiteiten als rondleiding of workshop in Arboretum, in Pluktuinen, rond de Wijngaard of in de bierbrouwerij. Ook het Bijenhuis of Vlinderstichting heten u van harte welkom. Meer weten van het weer? Ook Meteoconsult ligt op de route.
In ieder geval moet u kiezen, want niet alles past in 1 dag, zeker niet wanneer ook nog een bezoek gebracht wordt aan beeldengalerij Het Depot, het Museum Casteelse Poort of het monumentale Hotel de Wereld.

Om zo’n dagprogramma volledig te maken reserveren we graag het natje en droogje onderweg. Tal van horeca bedrijven kunnen uw lunch en/of dinerwensen culinair vervullen. De internationale keuken is in de Wereld van Wageningen rijk vertegenwoordigd en ook een snelle hap is vlug geregeld. Liever in de openlucht? Ook alternatievere mogelijkheden als picknick in het bos of barbecue op de berg.

Vraag informatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA